Φωκίδα: Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σανίδα SUP σε παραλία

Φωκίδα: Στη ΜΕΘ το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σανίδα SUP σε παραλία

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από σανίδα SUP σε παραλία της Σεργούλας στη Φωκίδα και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο 4χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων με τραύματα στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, δεν έχει διασωληνωθεί και από τις εξετάσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να κινδυνεύει η υγεία του.

Το παιδί την ώρα που βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του στην παραλία ξέσπασε ξαφνικά δυνατό μπουρίνι. Από την δύναμη του αέρα σηκώθηκαν τα SUP που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα μία από τις σανίδες να χτυπήσει το παιδί στο κεφάλι.

Λουόμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδί, καθώς και μία γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο. Θυμίζεται πως ο 4χρονος, αν και είχε σφιγμό, δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσης του.

Ασθενόφορο παρέλαβε τον 4χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρίου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE