Η ανακοίνωση του Metropolis Mall για την πυρκαγιά σε κατάστημα - Άνοιξε κανονικά μετά το μεσημέρι

Η ανακοίνωση του Metropolis Mall για την πυρκαγιά σε κατάστημα - Άνοιξε κανονικά μετά το μεσημέρι

Προληπτική εκκένωση εμπορικού κέντρου στη Λάρνακα έγινε σήμερα (14/8) το πρωί όταν σημειώθηκε φωτιά σε ηλεκτρικό πάνελ καταστήματος.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την φωτιά ενώ τα αίτιά της θα διερευνηθούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Το Metropolis Mall εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί Επισκέπτες και Φίλοι του Metropolis Mall,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το εμπορικό μας κέντρο, θα επαναλειτουργήσει σήμερα στις 15.00.

Ένα μικρό ατύχημα που προκλήθηκε από υπερθέρμανση καλωδίων σε ένα από τα καταστήματα μας, μας έθεσε για λίγες ώρες εκτός κανονικότητας.

Με την άμεση ανταπόκριση από την Πυροσβεστική, η κατάσταση επανήλθε έγκαιρα και εξ αυτού ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

Έχουμε διατηρήσει το χώρο μας κλειστό για σκοπούς εξαερισμού και σύντομα θα ανοίξουμε τις πόρτες μας για να σας καλωσορίσουμε και πάλι. 

Σας ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE