Συναντήθηκε με Αννίτα ο Μενέντεζ - «Ήταν χαρά μου να επισκεφτώ τον οίκο του κυπριακού λαού»

Συναντήθηκε με Αννίτα ο Μενέντεζ - «Ήταν χαρά μου να επισκεφτώ τον οίκο του κυπριακού λαού»

O Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Μετά το πέρας τη συνάντησης, η κ. Δημητρίου ξενάγησε τον κ. Μενέντεζ, ο οποίος συνοδευόταν από την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούλι Φίσερ και τη σύζυγό του, και στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Κατά την αποχώρησή του, ο κ. Μενέντεζ υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών της Βουλής.

«Ήταν χαρά μου να επισκεφτώ τον οίκο του κυπριακού λαού. Είθε αυτοί που υπηρετούν εδώ να συνεχίσουν να βάζουν το λαό πάνω από όλα, διατηρώντας την παράδοση του κράτους δικαίου ρίχνοντας έτσι το φως της Δημοκρατίας και στον υπόλοιπο κόσμο», έγραψε ο Αμερικανός Γερουσιαστής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE