ΗΠΑ: «Από εκτόξευση πυραύλου εδάφους-αέρος από ρωσικό έδαφος η κατάρριψη του αεροσκάφους Πριγκόζιν»

ΗΠΑ: «Από εκτόξευση πυραύλου εδάφους-αέρος από ρωσικό έδαφος η κατάρριψη του αεροσκάφους Πριγκόζιν»

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι πιθανότατα ένας πύραυλος εδάφους- αέρος, που εκτοξεύτηκε από το ρωσικό έδαφος, κατέρριψε χθες το αεροσκάφος στο οποίο πιθανολογείται ότι επέβαινε ο επικεφαλής της ρωσικής εταιρίας μισθοφόρων Γεβγκένι Πριγκόζιν, δήλωσαν σήμερα δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Οι δύο αξιωματούχοι οι οποίοι μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω της ευαισθησίας του θέματος, τόνισαν ότι οι πληροφορίες ήταν ακόμη προκαταρκτικές και υπό εξέταση.

Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ανακοίνωσε ότι ο Πριγκόζιν και το δεξί του χέρι Ντμίτρι Ούτκιν ήταν μεταξύ των συνολικά δέκα επιβαινόντων στο ιδιωτικό αεροσκάφος που που συνετρίβη χθες βόρεια της Μόσχας, χωρίς να υπάρχουν επιζήσαντες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE