Τατάρ: «Προκατειλημμένη η στάση των Ηνωμένων Εθνών για την Πύλα»

Τατάρ: «Προκατειλημμένη η στάση των Ηνωμένων Εθνών για την Πύλα»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ ανέφερε ότι τα Ηνωμένα Έθνη τήρησαν μια προκατειλημμένη στάση στο θέμα το δρόμου Πύλας – Άρσους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο κ. Τατάρ είπε ότι κτήρια, δρόμοι και πανεπιστήμια χτίστηκαν στην ουδέτερη ζώνη από την Πύλα έως τη Λάρνακα, αλλά κανείς δεν είπε τίποτα.

«Όταν θελήσαμε να φτιάξουμε έναν δρόμο, αντιμετωπίσαμε μια παράξενη και βάναυση αντίδραση», πρόσθεσε.

Αναφέροντας ότι μεγάλο μέρος του δρόμου βρίσκεται στην επικράτεια την οποία ορίζουν μονομερώς ως «τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, ο κ. Τατάρ είπε ότι θα επιλύσουν το ζήτημα για τα υπόλοιπα έργα με συναίνεση και πρόσθεσε ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν «για το μέλλον και την ευημερία του λαού».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE