Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έγινε 20 χρόνων - Η φωτογραφία τους από τα γενέθλια

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έγινε 20 χρόνων - Η φωτογραφία τους από τα γενέθλια

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με την επί 21 χρόνια σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Άγγελο, τον Χάρη και τον Βασίλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αν και προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την οικογένειά του και να προβάλει κυρίως τη δουλειά του, αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση καθώς χθες ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για εκείνον αλλά και για τον γιο του Βασίλη.

H ανάρτηση για τα γενέθλια του Βασίλη

Ο Βασίλης είναι ο μεγαλύτερο γιος του ερμηνευτή και πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια. O νεαρός Τσαλίκης έκλεινε χθες τα 20 έτη και ο πατέρας του έσπευσε να του ευχηθεί χρόνια πολλά μέσα από μία φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram account του.

Οι αναρτήσεις με τον Βασίλη δεν είναι πολλές. Πέρυσι, προς τα τέλη Αυγούστου είχε κάνει ένα ποστ γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Το πιο πιθανό είναι να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει «Μπαμπά κατέβασε την»! Όμως το ρισκάρω, γιατί πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 19 και μπήκε στα 20, γιατί είναι ωραίος τύπος και γιατί έχει ωραίο χαμόγελο, αν και χαμογελάει σπάνια στις φωτογραφίες που επίσης σπάνια κάθεται να ποζάρει. Αυτό είναι το μεγάλο μας παιδί που λατρεύω! Αυτά…»

Ο δεύτερος γιος του Χάρης

Στις αρχές του καλοκαιριού ο τραγουδιστής είχε εμφανιστεί δημόσια με τον μεσαίο του γιο Χάρη, ο οποίος είχε δηλώσει για τον πατέρα του.

 

 


«Συμβουλές δε ζητάω αλλά πάντα με βοηθάει ο πατέρας μου. Ότι θέλει ο πατέρας μου είμαι πάντα εδώ γι΄ αυτόν. Θα ήθελα να τον δω σε σατιρική εκπομπή».

Πηγή: in.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE