ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε στην Ελλάδα η κυπριακή αποστολή - Τα δύο σημεία στα οποία θα επιχειρήσουν

Έφτασε στην Ελλάδα η κυπριακή αποστολή - Τα δύο σημεία στα οποία θα επιχειρήσουν

Έφτασε στην Αθήνα η κυπριακή αποστολή, η οποία θα συνδράμει στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, και ήδη κατευθύνεται για να επιχειρήσει σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, είπε ότι η κυπριακή αποστολή έφτασε στην Αθήνα, παραλήφθηκε από αξιωματικό σύνδεσμο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας, και κατευθύνονται για να επιχειρήσουν σε δύο διαφορετικά σημεία στην περιοχή της Πάρνηθας.

Ανέφερε, επίσης, ότι η κυπριακή αποστολή θα διαμένει στην Αστυνομική Ακαδημία Αξιωματικών στο Δήμο Αχαρνών.

Σημείωσε, τέλος, ότι ήδη η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα ήρθε σε επαφή με την αποστολή για ενδεχόμενη υποστήριξη κατά την εκεί παραμονή τους.

Εξάλλου, ο ΟΚΥπΥ, σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι αναχώρησε σήμερα το πρωί για υποστήριξη των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα η ομάδα Αντιμετώπισης Ειδικών Καταστάσεων HART της Διεύθυνσης Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Σημειώνει ότι η ομάδα συνοδεύει την κυπριακή αποστολή που αποτελείται από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας με συνολικό αριθμό 31 άτομα.

Αναφέρει, τέλος, ότι η ομάδα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό για να υποστηρίξει επιχειρησιακά οποιοδήποτε τραυματία επί του πεδίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top