Βόλος: Προφυλακίστηκε 40χρονος, κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου

Βόλος: Προφυλακίστηκε 40χρονος, κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 6χρονου

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 40χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής από τον Βόλο, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 6χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, το αγόρι μίλησε στη μητέρα του και παραπονέθηκε ότι ο κατηγορούμενος το θώπευσε στα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα, η οποία είναι επιχειρηματίας στη Μαγνησία, απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ στις Αρχές κατέθεσε με την παρουσία ψυχολόγου και το ίδιο το παιδί.

Ο φερόμενος ως δράστης αρνείται την κατηγορία, όμως με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε μέχρι τη δίκη του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE