ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος για οικογένεια στην Φλόριντα: Έπιασαν με κρυφή κάμερα τον γείτονά τους να ρίχνει χημικά κάτω από την πόρτα τους

Τρόμος για οικογένεια στην Φλόριντα: Έπιασαν με κρυφή κάμερα τον γείτονά τους να ρίχνει χημικά κάτω από την πόρτα τους

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ και δείχνει έναν 36χρονο άνδρα να ρίχνει με σύριγγα μίγμα με οπιοειδή κάτω από την πόρτα των γειτόνων του στη Φλόριντα.

Πρόκειται για τον 36χρονο Xuming Li, ο οποίος συνελήφθη όταν ο Umar Abdullah, ένοικος του σπιτιού και πατέρας ενός μωρού ενός έτους, έλεγξε το υλικό από την κρυφή κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από την πόρτα του και ειδοποίησε έντρομος τις Αρχές.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Abdullah περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της οικογένειάς του, που αντιμετώπισε συμπτώματα όπως ζαλάδες και πονοκεφάλους, αλλά και τριχόπτωση, μετά τις ύπουλες ενέργειες του γείτονά τους, ο οποίος έχει σπουδές στη Χημεία. Ο Abdullah - που είναι επίσης 36 ετών - πιστεύει ότι ο γείτονάς του ξεκίνησε να ρίχνει ουσίες κάτω από την πόρτα τους από τον περασμένο Ιούνιο, μετά από πολλούς μήνες κατά τους οποίους έκανε συνεχώς παράπονα για δήθεν φασαρία από το διαμέρισμά τους.

Όπως λέει στη βρετανική εφημερίδα, ο ίδιος, η σύζυγός του και η κορούλα τους είχαν φύγει για ένα ταξίδι εκείνον τον μήνα, και όταν γύρισαν άρχισαν να βιώνουν παράξενα συμπτώματα. Οι ίδιοι είχαν πονοκεφάλους, ζαλάδες και τριχόπτωση, ενώ παρατήρησαν ότι το κοριτσάκι τους είχε αρχίσει να χάνει κάποια από τα μαλλιά του.

Αρχικά, ο άνδρας νόμιζε ότι μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο. Όταν ένας φίλος που επισκέφθηκε το σπίτι του επισήμανε ότι ερχόταν μια παράξενη μυρωδιά από την πόρτα, εκείνος καθάρισε το σύστημα εξαερισμού του σπιτιού και άλλαξε τον θερμοσίφωνα. Ο 36χρονος κάλεσε μέχρι και την Πυροσβεστική για να ελέγξει το σπίτι του, ανήσυχος ότι μπορεί να υπήρχε κάποια επικίνδυνη διαρροή αερίου, όμως δεν βρέθηκε τίποτα κατά την επιθεώρηση του χώρου.

Στο μεταξύ τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει, αλλά όταν οι δικοί του αρρώστησαν ξανά, ο Abdullah αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κρυφή κάμερα έξω από την πόρτα του.

Όταν είδε στο υλικό που κατέγραψε η κάμερα τον γείτονά του να ρίχνει με σύριγγα τα χημικά, ο 36χρονος λέει ότι σοκαρίστηκε, γιατί φαινόταν σαν ένας «κανονικός άνθρωπος», που μάλιστα στην αρχή της γνωριμίας τους ήταν και αρκετά φιλικός.

Τον Αύγουστο του 2022, όταν γεννήθηκε η κορούλα του ζευγαριού, ο Xuming Li έστειλε μήνυμα στον γείτονά του για να τον συγχαρεί και επισκέφθηκε το σπίτι τους φέρνοντας δώρα για το νεογέννητο. Λίγες μέρες αργότερα όμως ξεκίνησαν τα παράπονα, με τον Li να γκρινιάζει συνεχώς για τον «θόρυβο» που έκαναν τα βήματά τους τη νύχτα. Για τους επόμενους μήνες βομβάρδιζε την οικογένεια με μηνύματα, όπου παραπονιόταν ακόμα και για τον ήχο που έκαναν όταν κατέβαζαν το καπάκι της λεκάνης στην τουαλέτα ή τους έπεφτε το κινητό τους στο πάτωμα. Κάποια στιγμή, ο Li κάλεσε την αστυνομία 15 λεπτά αφότου είχαν φτάσει στο σπίτι τους από ένα ταξίδι, επειδή τον ενόχλησε ο ήχος από τα ροδάκια των αποσκευών.

Αφού ανακάλυψε επιτέλους την αλήθεια για τον γείτονά του, ο Umar Abdullah πήρε αμέσως τους δικούς του και έφυγαν από το διαμέρισμα, και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Μετά τη σύλληψή του, ο Li αφέθηκε ελεύθερος και εγγύηση και η δίκη του έχει οριστεί για τις 5 Δεκεμβρίου. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται από τις τοπικές Αρχές.

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top