Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

«Γνωρίζω ότι έχετε την πρόθεση να εγείρετε το ζήτημα της συμφωνίας για τα σιτηρά. Είμαστε ανοικτοί σε συνομιλίες», δήλωσε ο Πούτιν στο πλευρό του Ερντογάν.
Από την πλευρά του ο Ερντογάν προανήγγειλε κατά την άφιξή του στο Σότσι ότι θα προχωρήσει σε μία «πολύ σημαντική» ανακοίνωση για την εξαγωγή των σιτηρών μετά την συνάντησή του με τον Πούτιν.
«Πιστεύω ότι το μήνυμα που θα στείλουμε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που θα ακολουθήσει τις συνομιλίες μας θα είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, ειδικά για τις αφρικανικές αναπτυσσόμενες χώρες», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας προσερχόμενος στην συνάντηση του Σότσι.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Νεαρή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα
Αλλάζει και σε άλλα προϊόντα ο ΦΠΑ - Σε ποια είναι μηδενικός και σε ποια μειωμένος μέχρι στιγμής
Κέρδισαν χρόνο Αρχηγός και Υπουργός - Ανοιχτό το θέμα των ευθυνών
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




