ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρυβαν κάνναβη σε πακέτα δημητριακών - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Έκρυβαν κάνναβη σε πακέτα δημητριακών - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στο πλαίσιο ελέγχων από τις Τελωνειακές Αρχές, διενεργήθηκε έλεγχος σε δέμα που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο της επαρχίας Αμμοχώστου όπου σε πακέτα δημητριακών εντοπίστηκαν επτά νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 4,3 κιλά περίπου κάνναβης. Για την υπόθεση ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) για τα περαιτέρω.

Γύρω στις 12.50 το μεσημέρι χθες, παρουσιάστηκε στο εν λόγω ταχυδρομείο, γυναίκα ηλικίας 19 ετών, ως η παραλήπτρια του συγκεκριμένου δέματος. Αφού το παρέλαβε, συνελήφθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

Η 19χρονη είχε αφιχθεί στο σημείο με ταξί το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών ενώ σε αυτό επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών. Κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης των στοιχείων του, ο 24χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και να έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, γύρω στις 12 το μεσημέρι χθες, 17χρονος μετέβη σε ταχυδρομείο της Λευκωσίας όπου παρουσιάστηκε ως παραλήπτης συγκεκριμένου δέματος, το οποίο όπως διαφάνηκε προηγουμένως, περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους τριών κιλών περίπου.

Ο 17χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) τα οποία βρίσκονταν στο σημείο και οδηγήθηκε στα γραφεία όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top