Blue Horizon: «Έχω δει το βίντεο πολλές φορές, είναι δολοφονία, τον σκότωσαν» λέει αδερφός του 36χρονου

Blue Horizon: «Έχω δει το βίντεο πολλές φορές, είναι δολοφονία, τον σκότωσαν» λέει αδερφός του 36χρονου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη ο οποίος χθες το βράδυ έπεσε θύμα της εγκληματικής συμπεριφοράς των δύο μελών του πληρώματος του Blue Horizon της Attica Group οι οποίοι τον έσπρωξαν στα απόνερα του πλοίου με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Ο αδερφός του άτυχου 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, Νίκος μιλάει σοκαρισμένος στο protothema.gr για το τραγικό θάνατο του αδερφού του.

«Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη στον αδερφό μου. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει στο νοσοκομείο για να δω τον άλλον αδερφό μου , ο οποίος μόλις έμαθε για το θάνατο του αδερφού μας, ταράχτηκε... Έχω δει το βίντεο με τον αδερφό μου πολλές φορές από χτες το βράδυ και πραγματικά πρόκειται για δολοφονία. Τον σκότωσαν , είναι αδιανόητο...» λέει στο protothema.gr ο αδερφός του Αντώνη .

«Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου. Πήγαινε να δουλέψει όπου του έδιναν δουλειά , δεν έλεγε ποτέ όχι. Ο πατέρας του είχε πεθάνει χρόνια ενώ η μητέρα έφυγε από τη ζωή πρόσφατα κι αυτό τον είχε λυγίσει. Προσπαθούσε μαζί με τα αδέρφια του να τα βγάλει πέρα αξιοπρεπώς. Τον βοηθούσαμε κι εμείς όπως μπορούσαμε γιατί ήταν το καλύτερο παιδί. Συχνά έπαιρνε το καράβι και πήγαινε στην Αθήνα για βόλτα, αυτό μας έλεγε. Κρίμα, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Έχουμε πάγωσε όλοι από αυτή την κτηνωδία» λέει στο protothema.gr φίλη της οικογένειας Καρυώτη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE