Αννίτα Δημητρίου: Δεν θα επιλέξει αριστίνδην υποψήφιο για Ευρωεκλογές στο ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: Δεν θα επιλέξει αριστίνδην υποψήφιο για Ευρωεκλογές στο ΔΗΣΥ

Την απόφαση της να μην επιλέξει αριστίνδην υποψήφιο/α για το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Πρόεδρος του κόμματος Αννίτα Δημητρίου.

«Έχω πάρει την απόφαση να μην ασκήσω το δικαίωμά μου, ως Πρόεδρος της Παράταξης, για επιλογή αριστίνδην υποψηφιότητας σε σχέση με το ψηφοδέλτιό μας στις Ευρωεκλογές» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η κ. Δημητρίου.

Η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σημειώνει πως υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον στην υποβολή υποψηφιοτήτων και πως σύμφωνα με το πως διαμορφώνεται η εικόνα, κρίνεται ότι παρουσιάζει ήδη εξαιρετική δυναμική, με μια πλειάδα αξιόλογων και ικανότατων υποψηφίων, που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τον ΔΗΣΥ στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Έτσι προχωράμε στην τελική επιλογή των υποψηφιοτήτων, στο Πολιτικό Γραφείο το Σάββατο», προσθέτει.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE