Αναστάτωση σε Γυμνάσιο της Λάρνακας - Έλαβαν τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση σε Γυμνάσιο της Λάρνακας - Έλαβαν τηλεφώνημα για βόμβα

Δεν εντόπισαν οτιδήποτε οι έρευνες Πυροτεχνουργών του Αρχηγείου Αστυνομίας στις τάξεις του Γυμνασίου Λιβαδιών, στο οποίο το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα για βόμβα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Σπύρος Χρυσοστόμου, «λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί λήφθηκε τηλεφώνημα για βόμβα στο Γυμνάσιο Λιβαδιών. Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο που προνοείται και οι μαθητές βγήκαν από τις τάξεις τους, ενώ το Σχολείο επισκέφθηκαν πυροτεχνουργοί του Αρχηγείου Αστυνομίας».

Πρόσθεσε ότι «οι Πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε έλεγχο και έρευνα στις τάξεις του Σχολείου ενώ μέχρι τις 10.00 το πρωί δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Ωστόσο αναμένεται να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου οι μαθητές να επιστρέψουν πίσω στις τάξεις και να συνεχίσουν τα μαθήματα τους».

Όπως είπε ο κ. Χρυσοστόμου «η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να εντοπιστεί ο κάτοχος του τηλεφώνου από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα στο Γυμνάσιο Λιβαδιών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE