Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ΕΔΕΚ πνέει αέρας αισιοδοξίας, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και μελών δημοτικών συμβουλίων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι το κόμμα των Σοσιαλιστών φαίνεται να έχει ξεπεράσει την παρατεταμένη εσωστρέφεια των προηγούμενων αρκετών μηνών μπαίνοντας στη μάχη των εκλογών με όρεξη, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, της διατήρησης της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, στην ομιλία του, έκανε λόγο για το μελίσσι που εγκαταστάθηκε έξω από το γραφείο του στην ΕΔΕΚ, λέγοντας με νόημα ότι... «είναι καλός οιωνός».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.