ΠΑΡΑ-THEMA

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ΕΔΕΚ πνέει αέρας αισιοδοξίας, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και μελών δημοτικών συμβουλίων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι το κόμμα των Σοσιαλιστών φαίνεται να έχει ξεπεράσει την παρατεταμένη εσωστρέφεια των προηγούμενων αρκετών μηνών μπαίνοντας στη μάχη των εκλογών με όρεξη, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, της διατήρησης της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, στην ομιλία του, έκανε λόγο για το μελίσσι που εγκαταστάθηκε έξω από το γραφείο του στην ΕΔΕΚ, λέγοντας με νόημα ότι... «είναι καλός οιωνός».

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top