Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης, ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος του Τμήματος Δασών, ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας και ένα ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων.

Στην περιοχή κατευθύνονται συνεχώς επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Στην περιοχή κατευθύνονται επιπρόσθετες δυνάμεις πυρόσβεσης, για να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης.

Στο σημείο έσπευσε και η υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, καθώς στήθηκε Κέντρο Κρίσεως στην περιοχή για καλύτερο συντονισμό, ενώ η κατάσταση φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη. 

 

Τρεις άλλες Δασικές Πυρκαγιές, στην Κοινότητα Περιστερώνα της Επαρχίας Πάφου, στον Ψευδά της επαρχίας Λάρνακας και στη Λεμύθου της επαρχίας Λεμεσού τέθηκαν έλεγχο

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:05 σε περιοχή της κοινότητας Περιστερώνας στην Επαρχία Πάφου, τέθηκε υπό έλεγχο προτού επεκταθεί. Στην κατάσβεση μετείχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με επτά άτομα και ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία άτομα.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:45 σε περιοχή της κοινότητας Ψευδά της επαρχίας Λάρνακας, τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 2,5 δεκάρια άγριας βλάστησης. Στην κατάσβεση μετείχαν έξι πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 23 άτομα, 2 ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες και 1 εκσκαφέας.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:10 σε περιοχή της κοινότητας Λεμύθου στην Επαρχία Λεμεσού τέθηκε υπό έλεγχο προτού επεκταθεί. Στην κατάσβεση μετείχαν 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 9 άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE