Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στις 12 Ιουλίου, παρέπεμψε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Χρήστο Ζανέττου.

Ο κ. Ζανέττου αντιμετωπίζει αδικήματα, που αφορούν πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων.

Ο Δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Συγκεκριμένα, από σήμερα μέχρι τις 21 Ιουνίου ο κ. Ζανέττου θα υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ, ενώ από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και μέχρι την 12η Ιουλίου, ημέρα που θα αρχίσει η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδίκου, θα υπογράψει για το ίδιο ποσό, αξιόχρεος εγγυητής.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα ζητήσει γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα για ερμηνεία του νέου Νόμου που θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου, για το κατά πόσον πρέπει ή όχι να τεθεί σε αργία, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE