LIKE ONLINE

Έπαιξαν... ξύλο μέσα στη Βουλή της Ιταλίας - Δείτε βίντεο

Έπαιξαν... ξύλο μέσα στη Βουλή της Ιταλίας - Δείτε βίντεο

Σκηνικό έντασης, με άσκηση βίας, σημειώθηκε στην ιταλική βουλή όταν ο βουλευτής των Πέντε Αστέρων, Λεονάρντο Ντόνο, προσπάθησε να παραδώσει μια ιταλική σημαία στον Ιταλό υπουργό περιφερειακών θεμάτων, Ρομπέρτο Καλντερόλι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά μεταρρύθμισης που αυξάνει την φορολογική και νομοθετική αυτονομία των περιφερειών.

Πριν φτάσει στα έδρανα της κυβέρνησης, ο Ντόνο περικυκλώθηκε από βουλευτές που, σύμφωνα με μάρτυρες, ανήκαν στο κόμμα της Λέγκα.

«Σε βάρος του συναδέλφου των Πέντε Αστέρων χειροδίκησε ο βουλευτής της Λέγκα, Ιγκορ Ιέτσι», δήλωσε ο γραμματέας της Ιταλικής Αριστεράς, Νικόλα Φρατογιάνι, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα.

Μιλώντας σε τηλεφωνική σύνδεση με το τηλεοπτικό κανάλι La7, ο Ντόνο δήλωσε ότι «κάποιος τον χτύπησε βίαια στο στήθος και αισθάνθηκε να χάνει τις αισθήσεις του». «Βρίσκομαι στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Σάντο Σπίριτο, ευτυχώς νιώθω κάπως καλύτερα», πρόσθεσε ο βουλευτής. Κατέστησε σαφές ότι πρόκειται να υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Κάτω τα χέρια από τη σημαία μας και από εμάς τους ίδιους. Ντροπή, δεν θα σας περάσει», τόνισε ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων, Τζουζέπε Κόντε.

Τη συμπαράστασή της στον βουλευτή εξέφρασε και η γραμματέας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Ελι Σλάιν, η οποία καταδίκασε «την ολοένα και αυξανόμενη, φραστική αλλά ακόμη και σωματική βία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Στηρίζει τη Λευκωσία η Κομισιόν – «Οποιαδήποτε απειλή προς κάποιο από τα κράτη-μέλη είναι απειλή εναντίον της ΕΕ»

Ξεκάθαρη ήταν η στήριξη της ΕΕ προς τη Λευκωσία, μετά τις απειλές του επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, που ανέφερε ότι η Κύπρος θα «γίνει μέρος του πολέμου» αν το Ισραήλ χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top