LIKE ONLINE

Αν είσαι σε σχέση με αυτά τα ζώδια, τότε δεν αναπνέεις από την πολλή καταπίεση

Αν είσαι σε σχέση με αυτά τα ζώδια, τότε δεν αναπνέεις από την πολλή καταπίεση

Αν σου έχει τύχει κι εσένα να κάνεις σχέση με ένα από τα τρία αυτά ζώδια για τα οποία σου μιλάμε στο συγκεκριμένο άρθρο, τότε ξέρεις κι εσύ από πρώτο χέρι τι πάει να πει καταπίεση. Ο/η σύντροφός τους δεν έχει λόγο, δεν μπορεί να κινηθεί με άνεση και ελευθερία, δεν μπορεί ούτε να πάρει ανάσα. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O Καρκίνος αν και είναι γλυκός και συγκαταβατικός, είναι παράλληλα και πολύ καταπιεστικός. Και αυτό γιατί δεν αφήνει τον/την σύντροφό του/της να μείνει ούτε για λίγο μόνος του/της. Θέλει να τα κάνουν όλα μαζί, να πηγαίνουν παντού μαζί και στραβώνει άσχημα όταν εκείνος/η πει ότι θέλει να βγει με φίλους του ή συναδέλφους του/της ή ακόμα και συγγενείς του/της. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί εκείνος/η έχει την ανάγκη να πάει οπουδήποτε χωρίς να είναι και αυτός μαζί. Γκρινιάζει, τον/την κάνει να νιώθει άσχημα και στο τέλος με τα πολλά καταφέρνει λίγο λίγο να τον/την αποξενώσει από όλους και όλα και να είναι εκείνος ο μόνος σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του/της.

ΛΕΩΝ

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Ο Λέονταος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα. Εκείνος κάνει κουμάντο στην σχέση ή τον γάμο του και ο/η σύντροφός της/του απλά τον ακούει και κάνει αυτά που του λέει. Εκτελεί μόνο εντολές και θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και αρκετά συγκαταβατικός για να μπορέσει να επιβιώσει στην σχέση μαζί του. Αν πάει να τον κοντράρει ή να του πει ότι κάπου έχει άδικο τότε θα του/της τα ψάλλει για τα καλά και θα τον/την βάλει στην θέση του/της. Δεν τολμάει ο/η έρμος/η να πάρει ανάσα μπροστά του και σαφώς νιώθει καταπιεσμένος/η και περιορισμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει τον απόλυτο έλεγχο στην σχέση του, αλλά και στην ζωή του/της συντρόφου της/του. Και πώς θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα άλλωστε; Μόνο έτσι νιώθει λίγο ήρεμος… Πρέπει να ξέρει τι γίνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή και δεν εμπιστεύεται ποτέ κανέναν. Είναι καχύποπτος και μόνιμα θεωρεί πως οι άνθρωποι θα τον προδώσουν. Σαφώς και καταπιέζει τον/της σύντροφό της/του. Τον/την έχει πάντα υπό έλεγχο και εκείνος/η πρέπει να του δίνει λογαριασμό για όλα. Τα νήματα στην σχέση τα κινεί μόνο ο Σκορπιός και το ταίρι της/του απλώς ακολουθεί τα βήματά του και εκτελεί πιστά τις εντολές του.

ΠΗΓΗ: Αstrology.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη τα ξημερώματα σε καφετέρια - Εξετάζουν το ενδεχόμενο για αυτοσχέδια βόμβα

Συνέλαβαν 26χρονο που βιντεογραφούσε γυναίκες σε παραλίες – Τρεις αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε βίντεο

Μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Ανησυχούν τα αυξημένα περιστατικά κοκκύτη και ιλαρά στο Μακάρειο – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς

Σοφία Βογιατζάκη: «Τρελαίνομαι για τα χαρτιά» - «Τα αποφεύγω γιατί ξέρω ότι το λιγότερο είναι να μπω φυλακή» - Βίντεο

Διαζύγιο ζητάει η Πολυζωγοπούλου, αίτηση αποφυλάκισης ο Λύτρας - Ο δικηγόρος πέρασε το δεύτερο βράδυ του στο κελί



22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top