ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προδρόμου: Όποιος δεν έβλεπε νίκη Χριστοδουλίδη ήταν τυφλός - Η «αποστασία» του Αβέρωφ

Προδρόμου: Όποιος δεν έβλεπε νίκη Χριστοδουλίδη ήταν τυφλός - Η «αποστασία» του Αβέρωφ

Καλά έκανε που μίλησε για κάποια πράγματα ο Νίκος Αναστασιάδης στη συνέντευξή του είπε ο Πρόδρομος Προδρόμου.

Μιλώντας στο SIGMA και το «Μεσημέρι και Κάτι», ανέφερε πως προσπαθούν να πουν ότι επί σκοπού οδήγησε τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο. «Πραγματικά μένει με το στόμα κανείς ανοικτό που τα ξέχασαν όλα αυτά και μιλάμε για τις τελευταίες μέρες. Ξέχασαν δηλαδή ποια ήταν η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη που ήταν η σωτηρία της οικονομίας», σημείωσε

Η περίπτωση του Μακάριου Δρουσιώτη

Προσπαθεί να παρουσιαστεί μια εικόνα που θέλει να προωθήσει ο Μακάριος Δρουσιώτης. Τώρα πού βρέθηκε στο Προεδρικό το 2013 συνεργάτης του Χρίστου Στυλιανίδη στο Προεδρικό είναι άξιο απορίας… Ο Μακάριος δρουσιώτης κινητοποιήθηκε όταν έχασε τους μισθούς και τα προνόμια που είχε δίπλα στον Χρήστο Στυλιανίδης.

Οι ιδεολογικές διαφορές στον ΔΗΣΥ

Πάντα μέσα στον ΔΗΣΥ είχαμε ιδεολογικές διαφορές και με τον Νίκο Αναστασιάδη και με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και κατά καιρούς αντιπαραθέσεις. Από το 2013 και μετά, με τον Αβέρωφ συνεργαστήκαμε άψογα. Και έχω να πω ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έπαιξε πολύ θετικό ρόλο σε εκείνη την προσπάθεια διάσωσης. Από εκεί και πέρα μέχρι τις Προεδρικές του 2023 τα πράγματα είχαν παρεκτραπεί.

Ήταν προδιαγεγραμμένη η εκλογή και επιτυχία του Νίκου Χριστοδουλίδη από αρκετά πριν. Όποιος δεν το έβλεπε έπρεπε να ήταν πραγματικά πολιτικά τυφλός. Το βράδυ της πρώτης Κυριακής προσπαθόντας να υπογραμμίσει την μεγάλη προσπάθεια που έγινε ο Αβέρωφ Νεοφύτου μας είπε ότι ξεκίνησε από το 7-8% και έφτασε εκεί που έφτασε. Ε δεν ξεκινάς από το 7-8 % για να διεκδικήσεις το 51%. Αν γινόταν μια ορθολογική επιλογή που να λέει ναι μεν ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν έπραξε σωστά αλλά εδώ που φτάσαμε αυτόν θα διαλέξουμε αφού στην άλλη πλευρά ήταν το ΑΚΕΛ, και ο Αβέρωφ θα ήταν ακόμη Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Πήγε κόντρα και έβγαλε το κόμμα από τις ράγες. Για μένα αυτό ήταν αποστασία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top