LIKE ONLINE

Τα ζώδια που αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι

Τα ζώδια που αποδέχονται τον σύντροφό τους όπως είναι

Όταν σκεφτόμαστε το πρόσωπο που μπορεί να ερωτευτούμε μια μέρα, οι περισσότεροι από εμάς τείνουμε να οραματιζόμαστε έναν τέλειο ονειρεμένο σύντροφο που φέρνει μια σειρά από γοητευτικές ιδιότητες στο τραπέζι της σχέσης.

Κάποια ζώδια, όμως, προτιμούν να μην πλάθουν στο μυαλό τους μια λίστα με ιδανικά χαρακτηριστικά και εκτιμούν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, όπως ακριβώς είναι.

Ταύρος

Οι Ταύροι σπάνια ερωτεύονται κάποιον που τους μοιάζει ακριβώς. Είναι άνθρωποι που τείνουν να προσελκύουν ανθρώπους που τους προκαλούν με συναρπαστικούς τρόπους. Τους αρέσει να αγκαλιάζουν και να γιορτάζουν τις διαφορές μεταξύ αυτών και του συντρόφου τους. Κατά τη γνώμη των Ταύρων, αυτές οι διαφορές προσθέτουν πλούτο στη σχέση, γι’ αυτό εκτιμούν τις προοπτικές του συντρόφου τους, εκτιμώντας τον παράλληλα γι’ αυτό που είναι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αναγνωρίζουν ότι όλοι έχουν ατέλειες, είτε πρόκειται για τους δασκάλους τους, είτε για τους κολλητούς τους, είτε για τους γονείς τους, είτε ακόμη και για τον έρωτά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουν τους δικούς τους γονείς ως υπερήρωες ούτε εξιδανικεύουν τους εραστές τους ανεβάζοντάς τους σε βάθρο. Έτσι, όταν βγαίνουν σε ραντεβού ως ενήλικες, θέτουν ρεαλιστικές προσδοκίες και μαθαίνουν να αποδέχονται τους ανθρώπους όπως είναι. Παρ’ όλα αυτά, αποδέχονται ότι η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, οπότε είναι ανοιχτοί στο να μεγαλώσουν μαζί με το ταίρι τους, να εξελιχθούν και να αλλάξουν μαζί.

Ιχθύς

Ως ονειροπόλοι, οι Ιχθύς, περνούν πολλά χρόνια κάνοντας όνειρα για τον σύντροφο που μπορεί να συναντήσουν κάποια μέρα. Ίσως γι’ αυτό πολλοί από αυτούς αρέσκονται να βγαίνουν με ανθρώπους που είναι όμορφοι από μέσα προς τα έξω, αντί να αναζητούν απλώς τη σωματική έλξη. Επιπλέον, ελπίζουν ότι θα προσφέρουν στον αγαπημένο τους άνευ όρων αγάπη, ενώ παράλληλα αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν την οικειότητα μεταξύ τους.

Ως εκ τούτου, τους αρέσει να προσέχουν την παρούσα στιγμή και να εκτιμούν τα τρέχοντα προσόντα του συντρόφου τους αντί να τον πιέζουν

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Παραδοχή ΠτΔ: «Δεν κάναμε αρκετά για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό»

Στην παραδοχή ότι η Πολιτεία διαχρονικά δεν έχει κάνει αρκετά για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, προέβη απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, δίνοντας την υπόσχεση ότι η Πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας υποδομών για τους Κύπριους αθλητές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top