ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταζητείται 31χρονος αλλοδαπός - Είχε στην κατοχή του 110 κλεμμένα σκούτερ - Νέα στοιχεία εις βάρος του

Καταζητείται 31χρονος αλλοδαπός - Είχε στην κατοχή του 110 κλεμμένα σκούτερ - Νέα στοιχεία εις βάρος του

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η αστυνομία Λεμεσού εις βάρος του 31 ετών αλλοδαπού σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού ηλεκτρικών πατινιών και ποδηλάτων. Πρόκειται για τον ίδιο αλλοδαπό, ο οποίος είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά που κατηγορήθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα, καθώς το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού όπου οδηγήθηκε χθες απέρριψε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του σε σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη διάρκεια των ερευνών για εντοπισμό των ιδιοκτητών των ηλεκτρικών οχημάτων διαπιστώθηκε ότι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας €1500, κλάπηκε στις 3 Ιουνίου από χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας.

Μετά την εξέλιξη αυτή, εναντίον του 31χρονου αλλοδαπού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την κλοπή του ηλεκτρικού ποδηλάτου και καταζητείται.

Ως γνωστό, σε υποστατικό όπου διέμενε παράνομα εντοπίστηκαν 110 ηλεκτρικά πατίνια και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, εκ των οποίων τα 85 είναι σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, αξίας 15.500 ευρώ, τα οποία θεωρούνται προϊόντα κλοπής. Τα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των ιδιοκτητών και των υπόλοιπων ηλεκτρικών οχημάτων.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Πόλος έλξης η Κύπρος: «Απογειώθηκε» ο τουρισμός τον Ιούνη – Οι χώρες που μας προτίμησαν και οι κυριότεροι λόγοι

• Μονογονιός με λευχαιμία: Μεγάλο μέρος της φαρμακευτικής αγωγής δεν καλύπτεται από το ΓΕΣΥ - Συγκινητική ανταπόκριση από πολίτες

• Πήρε σβάρνα παραλίες και έκλεβε νεαρός: Πώς «κάηκε» και έφτασαν στη σύλληψη του

• Πέθανε Κύπριος συγγραφέας - Τα συγκινητικά λόγια του γιου του

• Ευρυδίκη: Συγκλονίζει το νέο της τραγούδι για την επέτειο της εισβολής - Ακούστε το



Έτοιμος για τολμηρές αποφάσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Ποια μηνύματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Έτοιμος για τολμηρές αποφάσεις ο Νίκος Χριστοδουλίδης - Ποια μηνύματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ερντογάν

Κρίσιμους και δύσκολους μήνες χαρακτήρισε τους επόμενους μήνες για το κυπριακό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του κατά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παρέστη σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, για καταδίκη της τουρκικής εισβολής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top