Ολυμπιακοί Αγώνες: Κι άλλη πρόταση γάμου - Η Ισπανίδα Λαουρίτα Μαρτίνεζ του τζούντο δέχτηκε δαχτυλίδι

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κι άλλη πρόταση γάμου - Η Ισπανίδα Λαουρίτα Μαρτίνεζ του τζούντο δέχτηκε δαχτυλίδι

Μετά τον 23χρονο Ιταλό αθλητή της σκοποβολίας, Φεντερίκο Νίλο Μαλντίνι, μία ακόμα πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι, εν μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ισπανίδα αθλήτρια του τζούντο, Λαουρίτα Μαρτίνεζ, βρισκόταν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ με τον σύντροφό της και επίσης αθλητή, όταν εκείνος γονάτισε μπροστά της και της πρόσφερε ένα μονόπετρο.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurita Martinez (@lauritamtnez1)

Συγκινημένη, η Μαρτίνεζ του απάντησε ότι θέλει να τον παντρευτεί και μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, φωτογραφίες από την πρόταση γάμου.

parisi3
protasigamouparisi

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Το θετικό αντίκτυπο που έχει στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού η αναβάθμιση της διπλωματικής ευελιξίας της Κυπριακής Δημοκρατία, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE