Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου - Τι άφησε πίσω της

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου - Τι άφησε πίσω της

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, 2024 και ώρα 14:35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Σταυροκόννου, της επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο γύρω στις 16:30, αφού έκαψε έκταση 1 εκταρίου με χόρτα, φρύγανα και καλάμια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχείρησαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς επίσης και 4 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.