Μπήκαν από καταπακτή στο μετρό Θεσσαλονίκης και προκάλεσαν φθορές

Μπήκαν από καταπακτή στο μετρό Θεσσαλονίκης και προκάλεσαν φθορές

Φθορές σε εγκαταστάσεις του Μετρό Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 5 τα ξημερώματα και ενώ το μετρό δεν είχε τεθεί σε λειτουργία, άγνωστοι μπήκαν από καταπακτή που λειτουργεί ως εξοδος διαφυγής, κοντά στον τερματικό σταθμό Νέα Ελβετία, επί της οδού Αλλατίνη και αφού κατέβηκαν τις σκάλες, προκάλεσαν φθορές σε πόρτα ασφαλείας που οδηγεί στη σήραγγα.

Τα άτομα τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτά από προσωπικό ασφαλείας του Μετρό και διέφυγαν.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE