Σε επίπεδο διαπραγματευτών συνεχίζεται η συζήτηση επί προτάσεων ΠτΔ για οδοφράγματα

Σε επίπεδο διαπραγματευτών συνεχίζεται η συζήτηση επί προτάσεων ΠτΔ για οδοφράγματα

Σε επίπεδο διαπραγματευτών θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα οδοφράγματα και τις σχετικές προτάσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, που κατέθεσε κατά τη συνάντησή του τη Δευτέρα με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ η συζήτηση για τα οδοφράγματα και των προτάσεων του Προέδρου Χριστοδουλίδη, θα συνεχιστεί σε επίπεδο διαπραγματευτών - του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαου Μενελάου και του ειδικού αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ - κατά την επόμενη τακτική τους συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορέις ανέφεραν πως στόχος είναι οι δύο ηγέτες να ξανασυναντηθούν το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE