Σε επίπεδο διαπραγματευτών συνεχίζεται η συζήτηση επί προτάσεων ΠτΔ για οδοφράγματα

Σε επίπεδο διαπραγματευτών συνεχίζεται η συζήτηση επί προτάσεων ΠτΔ για οδοφράγματα

Σε επίπεδο διαπραγματευτών θα συνεχιστεί η συζήτηση για τα οδοφράγματα και τις σχετικές προτάσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, που κατέθεσε κατά τη συνάντησή του τη Δευτέρα με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ η συζήτηση για τα οδοφράγματα και των προτάσεων του Προέδρου Χριστοδουλίδη, θα συνεχιστεί σε επίπεδο διαπραγματευτών - του διαπραγματευτή της ε/κ πλευράς, Μενέλαου Μενελάου και του ειδικού αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ - κατά την επόμενη τακτική τους συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορέις ανέφεραν πως στόχος είναι οι δύο ηγέτες να ξανασυναντηθούν το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE