Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια μετά από καραμπόλα

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια μετά από καραμπόλα

Κανονικά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στη Γερμασόγεια

Δόθηκαν στην κυκλοφορία τα δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, τα οποία είχαν κλείσει γύρω στις 6.30 το βράδυ της Τετάρτης, λόγω δύο οδικών συγκρούσεων που σημειώθηκαν τόσο στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όσο και στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Λόγω της σύγκρουσης έξι οχημάτων, είχε κλείσει συγκεκριμένα η αριστερή λωρίδα του δρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ λόγω ανατροπής ενός οχήματος, είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, η δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Στα σημεία των δυο συγκρούσεων έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Γύρω στις 8.15 το βράδυ, τα δύο τμήματα του αυτοκινητοδρόμου δόθηκαν στην κυκλοφορία, η οποία αυτή την ώρα συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE