Αυστηρή κριτική Στεφάνου προς ΠτΔ: «Ξέχασε την ακρίβεια...Μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί»

Αυστηρή κριτική Στεφάνου προς ΠτΔ: «Ξέχασε την ακρίβεια...Μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί»

Αυστηρή κριτική εξαπέλυσε εναντίον του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, ο Βουλευτής αλλά και Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, μετά το τέλος της παρουσίασης του κυβερνητικού πλάνου προγραμματισμού για το 2025.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Κάποια μέτρα τα εξήγγειλε πρώτη φορά ο Πρόεδρος. Άλλα τα εξήγγειλε για πολλοστή φορά. Άλλα όπως η ακρίβεια τα ξέχασε εντελώς.

Όμως μια Κυβέρνηση δεν κρίνεται από τις εξαγγελίες, αλλά από τις πράξεις και τα αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής η Κυβέρνηση δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.