Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η θεία της 7χρονης που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Ελλάδα

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η θεία της 7χρονης που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Ελλάδα

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του 7χρονου κοριτσιού που πέρασε μέσα από τζαμαρία στην Καλλιθέα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., το κοριτσάκι είχε πάει επίσκεψη σε σπίτι συγγενικού προσώπου της οικογένειας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες πέρασε μέσα από την τζαμαρία μπαλκονόπορτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, για την υπόθεση συνελήφθη η 37χρονη θεία του κοριτσιού, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Κατά πληροφορίες, υπήρξαν δύο καταγεγραμμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ, η μία από την θεία του παιδιού και η άλλη από γείτονα που άκουσε τις φωνές για βοήθεια. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον τόπο του τραυματισμού σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ρωσία – Ουκρανία: Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων

Ρωσία – Ουκρανία: Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων

Ο δεύτερος γύρος των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.