Φόνος στα Κονιά: Καταχωρείται σήμερα υπόθεση εναντίον του 58χρονου – Ποιες οι κατηγορίες

Φόνος στα Κονιά: Καταχωρείται σήμερα υπόθεση εναντίον του 58χρονου – Ποιες οι κατηγορίες

Ολοκλήρωσε τις έρευνες το ΤΑΕ Πάφου και σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για τον φόνο του 26χρονου Αλέξανδρου οδηγείται στο δικαστήριο για καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 58χρονος θα βρεθεί στο δικαστήριο στις 10:30 το πρωί με τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και μαχαιροφορία.

Υπενθυμίζεται ότι η πράξη διαπράχθηκε έξω από περίπτερο στα Κονιά στις 19 Νοεμβρίου με θύμα τον 26χρονο Αλέξανδρο Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE