Σινεμά δίπλα στο κύμα: Οι πιο καλοκαιρινές προβολές επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι - Δείτε τις ημερομηνίες

Σινεμά δίπλα στο κύμα: Οι πιο καλοκαιρινές προβολές επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι - Δείτε τις ημερομηνίες

Τι καλύτερο από μια καλοκαιρινή βραδιά με ταινία, καλή παρέα και τον ήχο της θάλασσας στο φόντο; Το αγαπημένο «Cinema στη Παραλία – By the Sea» του Πετρίδειου Ιδρύματος επιστρέφει και φέτος, μεταφέροντας τη μεγάλη οθόνη κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις προβολές, στις 21 και 28 Ιουλίου και στις 12 και 19 Αυγούστου, στη Δημοτική Παραλία Γεροσκήπου (Plage) και στη Venus Bleu Beach. Οι προβολές αρχίζουν στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη, με το μοναδικό απαραίτητο «dress code» να είναι τα άνετα ρούχα, οι σαγιονάρες και η καλοκαιρινή διάθεση.

 

*Με πληροφορίες από το CheckInCyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE