Ξεσπά και εκθέτει το Mega διαγωνιζόμενη των Καλλιστείων: «Χτύπησα και το Star Κύπρος δεν πλήρωσε τα έξοδα στο Νοσοκομείο»

Ξεσπά και εκθέτει το Mega διαγωνιζόμενη των Καλλιστείων: «Χτύπησα και το Star Κύπρος δεν πλήρωσε τα έξοδα στο Νοσοκομείο»

Εδώ και αρκετούς μήνες δεν σταματά να τα βάζει με το Star Κύπρος η διαγωνιζόμενη που γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά μέσα από τα σόου του Mega. Και αφού κατηγόρησε πολλές φορές ότι όλα είναι στημένα, τώρα επανέρχεται με νέα ανάρτηση στο Facebook που εκθέτει σταθμό και παραγωγή.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Αντωνίου η οποία στα πλαίσια του διαγωνισμού Star Κύπρος 2015 και συγκεκριμένα στο 9ο live τραυματίστηκε στο πόδι και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο «Απολλώνειο» για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το νεαρό μοντέλο στο Facebook η παραγωγή δεν πλήρωσε τα έξοδα νοσηλείας της στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο με αποτέλεσμα να της στέλλουν επιστολές και να ζητούν 109 ευρώ.

Πρόκειται για μια σοβαρή καταγγελία η οποία αν ισχύει (η ιστοσελίδας μας δεν την υιοθετεί) θα πρέπει να υπάρξει επίσημη απάντηση από το σταθμό και την παραγωγή, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ:

Star Κύπρος 2015: Σε ιδιωτικό νοσοκομείο η φιναλίστ που χτύπησε για ακτινογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE