ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διενήργησε την νεκροτομή ο Χαραλάμπους – Επιβεβαίωσε τα ευρήματα της Αστυνομίας

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Διενήργησε την νεκροτομή ο Χαραλάμπους – Επιβεβαίωσε τα ευρήματα της Αστυνομίας

Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου Γιώργου Χριστοδούλου από την Λάρνακα που έχασε τη ζωή του την Τρίτη (03/10) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε εντός της ημέρας (04/10) από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο 65χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα σε ζωτικά όργανα ενώ είχε και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Πάντως, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα ευρήματα του κ. Χαραλάμπους συνάδουν με τα συμπεράσματα της Τροχαίας Λευκωσίας που από νωρίς το πρωί της Τρίτης (03/10) έκανε εξετάσεις στη σκηνή. Θυμίζουμε ότι όπως ανέφερε την Τρίτη (03/10) ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιος Παναγίδης, ενώ ο Χριστοδούλου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, όχημα με πινακίδες του ψευδοκράτους, τον κτύπησε. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, σύμφωνα πάντα με τον κ. Παναγίδη, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε, κτύπησε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου, που έσπασε, και αφού πέρασε πάνω από την καμπίνα του αυτοκινήτου το σώμα του κτύπησε στον πίσω ανεμοθώρακα, ο οποίος επίσης έσπασε, και έπεσε την άσφαλτο. «Φαίνεται ότι άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε πιθανόν να τον ξανακτύπησε. Αυτό το αυτοκίνητο το ψάχνει η αστυνομία, η οποία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του» είχε πει σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του ο κ. Παναγίδης. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με την Τροχαία Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22607015 – 22802082. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στην δημοσιότητα το όνομα του θύματος – Αναζητεί και δεύτερο όχημα η Αστυνομία – Έλεγαν ότι δεν υπάρχει εγκατάλειψη σκηνής  ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Οδηγούσε μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού στον αυτοκινητόδρομο και τον χτύπησε διερχόμενο όχημα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο – Κλειστός ο δρόμος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top