ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζονται μία με δυο θέσεις…

Παίζονται μία με δυο θέσεις…

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ πλησιάζει για την Ανόρθωση και οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι αλλά και όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίρνει άλλο ένα τρίποντο.

Σίγουρα η ΑΕΛ δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ένας εύκολος αντίπαλος. Από τη μία η ποιότητα που έχει σαν ομάδα και από την άλλη το σερί νικών και η καλή περίοδος φορμαρίσματος που διανύει είναι στοιχεία που αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας του ντέρμπι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός φαίνεται ότι θα έχει στη διάθεση του τον Καλό, ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει και ένας εκ των Σισέ ή Μπανταλόφσκι. Αν ο Καλό είναι 100% έτοιμος θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Λέβι όμως μας έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι είναι ένας προπονητής που δύσκολα αλλάζει πρόσωπα. Τουλάχιστον δεν αρέσκεται σε μαζικές αλλαγές, επομένως αν θα γίνει κάποια αλλαγή στην ενδεκάδα αυτή θα είναι ο Οικονομίδης στη θέση του Γκάντσιεφ ή ο Καλό στη θέση του Αμπντουλάγιεφ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό δίνει τεράστια κίνητρα στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βράδυ του Σαββάτου για να στηρίξει την ομάδα. Με νίκη άλλωστε η «Κυρία» θα παραμείνει στην κορυφή με το τέλος του πρώτου γύρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top