Μ. Σιζόπουλος: H ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ

Μ. Σιζόπουλος: H ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ

H ΕΔΕΚ «θα συνεχίσει με προτάσεις και παρεμβάσεις να στηρίζει την ορθή εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας προς όφελος των πολιτών» δήλωσε την Παρασκευή 11/2 ο Πρόεδρος του Κινήματος, Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος κάλεσε την Κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, προτού είναι αργά, στη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων για διόρθωση της κατάστασης».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι τόσο η γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας για εφαρμογή του ΓεΣΥ κατά παραβίαση της νομοθεσίας όσο και η έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας «επιβεβαιώνουν αυτά που τα τελευταία τέσσερα χρόνια καταγγέλλει δημόσια η ΕΔΕΚ, χωρίς δυστυχώς να λαμβάνονται μέτρα διόρθωσης».

Πρόσθεσε ότι «αντίθετα, από πολλές πλευρές, επιχειρείται συγκάλυψη και συνέχιση των καταχρήσεων, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το ΓεΣΥ κινδυνεύει να έχει την τύχη ή των Κυπριακών Αερογραμμών ή του Συνεργατισμού».

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι «παρά τις σκόπιμες επιθέσεις που δεχόμαστε από αυτούς που πρωταγωνιστούν σε αυτά τα φαινόμενα, θα συνεχίσουμε με προτάσεις και παρεμβάσεις να στηρίζουμε την ορθή εφαρμογή του ΓεΣΥ προς όφελος των πολιτών».

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΔΕΚ, «καλεί την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει, προτού είναι αργά, στη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων για διόρθωση της κατάστασης», δήλωσε ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE