Νέο ξέσπασμα μητέρας Θανάση: «Δεν εμπιστευόμαστε την Αστυνομία και ούτε τους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας»

Νέο ξέσπασμα μητέρας Θανάση: «Δεν εμπιστευόμαστε την Αστυνομία και ούτε τους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας»

Μη απαράδεχτη και αδικαιολόγητη χαρακτηρίζει την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα η μητέρα του Θανάση Νικολάου κ. Ανδριάννα, ενώ τονίζει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στη Νομική Υπηρεσία και ταυτόχρονα απαιτεί την συνέχιση των οποιοδήποτε περαιτέρω ερευνών.

«Καταδικάζουμε ομόφωνα και κατηγορηματικά την απόφαση του Γ. Εισαγγελέα για την απομάκρυνση του αξιόπιστου και αδιάφθορου ανακριτή, κυρίου Μάτσα από τις περαιτέρω έρευνες!

*Δεν εμπιστευόμαστε την Αστυνομία και ούτε τους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας οι οποίοι συγκάλυπταν τόσα χρόνια την οφθαλμοφανή δολοφονία του παιδιού μας, και ήταν εξ αιτίας τους που παλεύαμε με νύχια και με δόντια στα δικαστήρια απέναντι τους για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε!

*Ποιός ο σκοπός και με ποιούς εμπλεκόμενους διαβουλευτήκατε κύριε Γενικέ και βγάλατε αυτήν την απαράδεχτη απόφαση να απομακρύνετε τον αδιάφθορο ανακριτή από την περαιτέρω έρευνα;

*Μήπως... μετά την μελέτη του πορίσματος, πιεστήκατε από κάποιους με σκοπό την συνέχεια της κάλυψης των δραστών που δολοφόνησαν το παιδί μας, αλλά και αυτών που το συγκάλυπταν 17 ολόκληρα χρόνια, από την Αστυνομία και τα γραφεία σας... και φοβηθήκατε, κύριε Γενικέ την Αλήθεια που ανακάλυψε και τόλμησε να γράψει στο πόρισμα ο αδιάφθορος και έμπειρος ανακριτής, κύριος Μάτσας, που αντί να τον τιμήσετε που προσπάθησε να διαλευκάνει τον φόνο, τον υποτιμήσετε έτσι απλά; Ντροπή για ένα Κράτος Δικαίου! Ή μήπως ζούμε σε δικτατορικό καθεστώς και δεν το συνειδητοποιήσαμε ;

***ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΥΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE