Πήγε σε παραλία της Λεμεσού με το «μικρό του πόνι» - Η viral φωτογραφία που «τάραξε» το διαδίκτυο

Πήγε σε παραλία της Λεμεσού με το «μικρό του πόνι» - Η viral φωτογραφία που «τάραξε» το διαδίκτυο

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να αλλάξει λίγο το βαρύ κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του facebook «I love Cyprus Ρε», πολίτης πήγε βόλτα με το πόνι του σε παραλία της Λεμεσού και τα σχόλια «πήραν φωτιά».

Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο πολίτη κάτω από την δημοσίευση ήταν το: «τι παράξενο υπάρχει, ξεχάσατε πριν από χρόνια που όλοι κυκλοφορούσαν με άλογα;».

Από την άλλη το πιο αστείο σχόλιο κάτω από την φωτογραφία ήταν η γνωστή Κυπριακή ατάκα: «Όιι άππαρο».

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE