Υπουργείο Δικαιοσύνης: Θα εξετάσει το αίτημα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Θα εξετάσει το αίτημα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και η Αστυνομία θα εξετάσει το αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδας στη Λευκωσία, μόλις το λάβει και επίσημα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα καθώς η ΚΟΠ έχει ήδη παραλάβει επιστολή από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) με το αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο.

Στην ανακοίνωση της ΚΟΠ, αναφέρεται πως η Ομοσπονδία απάντησε καταρχήν θετικά στο αίτημα, σημειώνοντας ότι για να υπάρξει τελική απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα, θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία και θα φέρει την ευθύνη της αστυνόμευσης.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κυπριακή Ομοσπονδία κάλεσε όπως εκπρόσωπος της ΕΠΟ παραστεί στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν για συζήτηση των μέτρων και προϋποθέσεων που θα θέσει η Αστυνομία για τελική έγκριση της διεξαγωγής του αγώνα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE