Χειροπέδες σε 25χρονη - Προσπάθησε να ταξιδέψει με φωτογραφία άλλης γυναίκας

Χειροπέδες σε 25χρονη - Προσπάθησε να ταξιδέψει με  φωτογραφία άλλης γυναίκας

Στην σύλληψη 25χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας στον αερολιμένα Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τη Δευτέρα, στις 22:00, στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου, γυναίκα παρουσίασε γαλλικό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να ταξιδέψει στην Πολωνία. Όπως διαπιστώθηκε το έγγραφο που παρουσίασε ήταν γνήσιο όμως η φωτογραφία που έφερε το έγγραφο δεν έμοιαζε με την γυναίκα.

Ανακρινόμενη αυτή φέρεται να ομολόγησε ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο και ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 25 ετών.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE