Απίστευτο και όμως … Κυπριακό! Ήθελε να μάθει τι γίνεται με το ανεργιακό της και της είπαν ότι θα περιμένει μέχρι το 2050 – Βίντεο

Απίστευτο και όμως … Κυπριακό! Ήθελε να μάθει τι γίνεται με το ανεργιακό της και της είπαν ότι θα περιμένει μέχρι το 2050 – Βίντεο

Ένα απρόσμενο μήνυμα έλαβε ως απάντηση μια συμπολίτισσα μας, η οποία ήθελε να δει τι γίνεται με το ανεργιακό της.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η κυρία έκανε εγγραφή τον προηγούμενο Δεκέμβριο και της απάντησαν ότι θα είναι εκτός γραφείου από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι τον Αύγουστο του 2050.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα έγραφε ότι δεν θα διαβαστεί από τον αρμόδιο λειτουργό, γιατί αυτός που χειρίζεται τον λογαριασμό θα απουσιάζει μέχρι το 2050. Σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή, επικοινώνησαν με το Υπουργείο Εργασίας και το αρμόδιο τμήμα, ενημερώνοντας τους ότι πρόκειται για γκάφα.

Μάλιστα, θέλοντας να σχολιάσει το περιστατικό, η παρουσιάστρια της εκπομπής Κάτια Σάββα, είπε χαρακτηριστικά: «τουλάχιστον θα είναι μέσα σε αυτό τον αιώνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE