ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Φορτηγό ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Οδηγοί Προσοχή: Φορτηγό ακινητοποιήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, συστήνει η Αστυνομία, αφού σε σημείο του δρόμου, παρά το Πισσούρι, φορτηγό όχημα έχει ακινητοποιηθεί στην λωρίδα ασφαλείας, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

Σε σημείο του αυτοκινητόδρομου μετά την έξοδο του κόλπου Πισσουρίου συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάφο, έχει ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης, αρθρωτό φορτηγό όχημα. Το φορτηγό θα παραμείνει σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου, αφού δεν στάθηκε δυνατή η επιδιόρθωση της βλάβης και η μετακίνηση του, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρωί αύριο Παρασκευή.

Στο σημείο ακινητοποίησης του φορτηγού τοποθετείται προειδοποιητική σήμανση από συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων, ενώ στο σημείο θα παραμένει αστυνομική περίπολος, για λόγους οδικής ασφάλειας.

Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Πάφο είναι ανοικτές για την κυκλοφορία, ωστόσο οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από άλλα διερχόμενα οχήματα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top