Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν αεροβόλο όπλο κάτω από το κάθισμα του οδηγού - Σύλληψη 32χρονου

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν αεροβόλο όπλο κάτω από το κάθισμα του οδηγού - Σύλληψη 32χρονου

Μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα και συγκεκριμένα μέλη του ΟΠΕ Ειδικών Καθηκόντων, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αντιλήφθηκαν 32χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο αλόγιστα και επικίνδυνα, σε δρόμο στην επαρχία Λάρνακας και προχώρησαν στην ανακοπή και σύλληψη του 32χρονου οδηγού.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία εντοπίστηκε αρχικά μικρή ποσότητα αδασμοαφορολόγητων τσιγάρων και πούρων και στη συνέχεια εντοπίστηκε κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ένα έμφορτο αεροβόλο πιστόλι. Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του αεροβόλου πιστολιού είναι ο ίδιος ο 32χρονος, που ωστόσο το μετέφερε παράνομα.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης για περαιτέρω εξετάσεις. Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, κατηγορήθηκε γραπτώς για αδικήματα σχετικά με υπόθεση παράνομης μεταφοράς έμφορτου αεροβόλου πιστολιού, καθώς και σχετικά με υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης. Αυτός αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση των δύο υποθέσεων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE