Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Δύο οχήματα «τυλίχτηκαν» στις φλόγες έξω από οικία - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε δύο οχήματα στην Κισσόνεργα με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 3.5.23 και ώρα 00:50 εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση στο δρόμο έξω από κατοικία στην Κισσόνεργα.

Ιδιοκτήτες των δύο οχημάτων είναι ζεύγος ηλικίας 30 και 31 ετών οι οποίοι διαμένουν στην κατοικία. 

Η φωτιά κατασβέστησε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στην σκηνή. Από την φωτιά τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι εξετάσεις για τα διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.