Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο – «Θα παραμείνουν δυνάμεις καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας»

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Πάφο – «Θα παραμείνουν δυνάμεις καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας»

Η πυρκαγιά που ξέσπασε  παρά την κοινότητα Κούρδακα στην Επαρχία Πάφου είναι υπό έλεγχο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου δέκα εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αμπελώνες, αριθμό δένδρων και σωλήνες άρδευσης.

Θα παραμείνουν δυνάμεις καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας για πλήρη οριοθέτηση και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Τα αίτια  σύμφωνα με τον κύριο Κεττή, διερευνώνται.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από τα όρια αγροτικού δρόμου και να επεκτάθηκε λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή σε δύο μέτωπα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE