Stranger Things: Πέντε μήνες αφού αποκάλυψε ότι είναι γκέι, ο «Γουίλ» πήγε στο πρώτο του pride - Δείτε φωτογραφίες

Stranger Things: Πέντε μήνες αφού αποκάλυψε ότι είναι γκέι, ο «Γουίλ» πήγε στο πρώτο του pride - Δείτε φωτογραφίες

Ο Νόα Σναπ έδωσε για πρώτη φορά το παρών στο Gay Pride, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του «Γουίλ» στη δημοφιλή σειρά φαντασίας «Stranger Things», αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, αν και κανείς δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται από την είδηση, στον ίδιο πήρε πολλά χρόνια να το συνειδητοποιήσει.

Πλέον, δεν κρύβει τη σεξουαλικότητά του, ενώ πήγε για πρώτη φορά στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Μάλιστα, φρόντισε να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας έτσι τη χαρά του στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Το πρώτο μου pride», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Νόα Σναπ.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Noah Schnapp (@noahschnapp)

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE