Επεισόδια στη Λεμεσό: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες

Επεισόδια στη Λεμεσό: Κατάδικος με βραχιολάκι στους συλληφθέντες

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν τη Λεμεσό στα χθεσινοβραδινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή το μεταναστευτικό και τα όσα εκτυλίχθηκαν πρόσφατα στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται κατάδικος  με βραχιολάκι, που συνεχίζει να εκτίει την ποινή του, με το καθεστώς της ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία, ωστόσο αναμένεται η θέση των κεντρικών φυλακών για το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Επεισόδια στη Λεμεσό: Συνελήφθη ο φερόμενος διοργανωτής της διαμαρτυρίας – Συνεχίζονται οι έρευνες

Να σημειωθεί πως τα 13 πρόσωπα που έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση προσωποκράτησης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE