«Όταν τελικώς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν πλέον πολύ αργά και σε σημείο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του εκ της μόνιμης βαριάς σωματικής βλάβη που υπέστη εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας της εναγομένης, καθώς έπαθε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και πλέον έχρηζε συνεχών αιμοκαθάρσεων τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτή η κατάσταση μας δημιούργησε αφόρητη στεναχώρια και θλίψη, βιώνοντας ένα καθημερινό μαρτύριο, τόσο προσωπικό όσο και ευρύτερα οικογενειακό, δεδομένου πως το προσωπικό του πρόβλημα είχε αναγκαστικά μεταβληθεί σε οικογενειακό πρόβλημα.
Ενάντια στις αρχές της ιατρικής επιστήμης υπέστην ανεπανόρθωτη σωματική και ηθική βλάβη που έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά εμένα και την οικογένεια μου και εξακολουθεί να μου δημιουργεί ψυχικά και ψυχολογικά τραύματα», αναφέρει η αγωγή της δημοσιογράφου.
Ο δικηγόρος της Σάσας Σταμάτη ανέφερε μάλιστα στο Live News σε περίπτωση που της επιδικαστούν χρήματα, εκείνη θα διαθέσει ολόκληρο το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκρυβαν κάνναβη σε πακέτα δημητριακών - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα
Πιέσεις προς Ερντογάν ενόψει Νέας Υόρκης
Προσιτή κατοικία: Περιμένει το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Εσωτερικών ο ΚΟΑΓ
Σύντομα ηλεκτρονικές πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία - Που θα βρίσκονται
Back to school: Αυτές είναι οι παθήσεις που μπορούν να μεταδοθούν στο σχολείο – Τα συμπτώματα και τα μέτρα προστασίας - Ο Δρ. Ηλία στο «Τ»
Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon
Ποια η κατάσταση της υγείας του 7χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από όχημα – «Δεν υπήρχε διάβαση πεζών στο σημείο»