ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία με 4χρονα δίδυμα στη Φλόριντα: Αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε ξύλινο μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία

Τραγωδία με 4χρονα δίδυμα στη Φλόριντα: Αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε ξύλινο μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο 4χρονα δίδυμα αδελφάκια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, αφού αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε ένα μεγάλο ξύλινο μπαούλο όπου οι γονείς τους αποθήκευαν τα παιχνίδια τους.

Τον θάνατο των παιδιών από ασφυξία επιβεβαίωσε η μητέρα τους με μια ανάρτηση στα social media όπου αποτυπώνει τη συντριβή της για το παράλογο συμβάν και περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

Η Sadie Myers βρισκόταν στην δουλειά της το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο σύζυγός της, Don Starr, έβαλε τα δίδυμα (την Aurora και τον Kellan) και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια τους για ύπνο.

Ο Starr εργαζόταν την ημέρα και η Myers τη νύχτα προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν τις οικονομικές ανάγκες της οικογένειάς τους και να βρίσκεται πάντα ένας από τους δύο γονείς στο σπίτι, για να προσέχει τα τέσσερα παιδιά τους. Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα, τα 4χρονα δίδυμα ξύπνησαν και αποφάσισαν να παίξουν με τα παιχνίδια τους, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν τους τελευταίους μήνες. Όπως εξηγεί η μητέρα τους στην ανάρτησή της, αρκετά πρωινά έβρισκε τα αδελφάκια κοιμισμένα σε διάφορα παράξενα σημεία του σπιτιού, με τα κουκλάκια τους σκορπισμένα γύρω τους.

«Το βράδυ της Παρασκευής, το παράξενο μέρος που επέλεξαν για να αποκοιμηθούν ήταν το ξύλινο μπαούλο που χρησιμοποιούμε για να αποθηκεύουμε τα λούτρινα ζωάκια τους», γράφει η Myers.

Τα δίδυμα αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα κουκλάκια από το μπαούλο, αφήνοντας μόνο μερικά στον πάτο για να είναι πιο μαλακά. Στη συνέχεια ξάπλωσαν μέσα και αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα. «Κάποια στιγμή μέσα στον ύπνο τους ένα από αυτά μετακινήθηκε, ίσως βλέποντας κάποιο όνειρο, με αποτέλεσμα να κλείσει το καπάκι» συμπληρώνει η μητέρα.

Όταν η Myers ξύπνησε το πρωί και αντίκρυσε άδεια τα κρεβατάκια των παιδιών, αισθάνθηκε αμέσως πανικό. Όλη η οικογένεια ξεκίνησε να ψάχνει τα δύο παιδιά, φωνάζοντας τα ονόματά τους μέσα στο σπίτι. Τελικά, ένα από τα μεγαλύτερα αδέλφια τους άνοιξε το μπαούλο και τα βρήκε μέσα. Αρχικά, το αγόρι νόμιζε ότι τα 4χρονα απλώς κοιμόντουσαν και φώναξε χαρούμενο τη μαμά του. Όταν όμως η γυναίκα αντίκρισε τα δίδυμα, κατάλαβε τι είχε συμβεί και ότι ήταν ήδη πολύ αργά για να σωθούν οι ζωές των παιδιών της.

Οι προσπάθειες των αστυνομικών που έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο αδέλφια απέβησαν άκαρπες. Το γραφείο του Σερίφη της πόλης Τσάκσονβιλ εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση για το περιστατικό, με σκοπό να προστατεύσει την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Αυτό που συνέβη δεν βγάζει νόημα και δεν θα το χωρέσει ποτέ το μυαλό μου» γράφει η τραγική μητέρα στην ανάρτησή της, συμπληρώνοντας ότι η ίδια, ο σύζυγός της και τα άλλα δύο παιδιά τους αισθάνονται τυχεροί που είχαν έστω και για λίγο στη ζωή τους τα δύο δίδυμα, τα οποία σκόρπιζαν παντού αγάπη και φως.

«Δεν θα γνωρίσουν πολλοί τον πόνο να χάσουν δύο παιδιά τους ταυτόχρονα, και μάλιστα με έναν τόσο παράλογο τρόπο, όμως έχω ανάγκη να πιστέψω ότι το σύμπαν διάλεξε να "φύγουν" ίσως για να τα προστατέψει από κάποια μελλοντική τραγωδία, ή ίσως επειδή οι ψυχές τους παραήταν τέλειες για αυτόν τον κόσμο», γράφει η Sadie Myers στο post της.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top