ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Μπαράζ» ληστειών στη Λεμεσό: Άδειασαν πυροσβεστήρα στο πρόσωπο πολιτών – «Έφυγαν» με μοτοσικλέτες και λεφτά

«Μπαράζ» ληστειών στη Λεμεσό: Άδειασαν πυροσβεστήρα στο πρόσωπο πολιτών – «Έφυγαν» με μοτοσικλέτες και λεφτά

«Μπαράζ» ληστειών έλαβαν χώρα σε διάφορες περιοχές της Λεμεσού τα ξημερώματα της Τρίτης, 2 Ιουλίου, με πρωταγωνιστές τέσσερα πρόσωπα τα οποία με τη χρήση πυροσβεστήρα επιτέθηκαν σε τρία πρόσωπα και έκλεψαν από μοτοσικλέτες, μέχρι και χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:15 τα ξημερώματα, άνδρας οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Μέσα Γειτονιά, όταν τον προσέγγισαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτες και φορούσαν μαύρα ρούχα με κουκούλες. Οι τέσσερις άνδρες τον πλησίασαν και άδειασαν πυροσβεστήρα που είχαν στην κατοχή τους στο πρόσωπό του. Όταν έπεσε στο έδαφος τον κτύπησαν και του έκλεψαν την μοτοσικλέτα, το κινητό και 300 ευρώ μετρητά.

Στη συνέχεια, στις 02:40 άλλος άνδρας οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, τον προσέγγισαν τέσσερα πρόσωπα τα ίδια πρόσωπα και με τον ίδιο τρόπο εκκένωσαν πυροσβεστήρα προς το πρόσωπό του και τον κτύπησαν με τον πυροσβεστήρα. Στη συνέχεια, του έκλεψαν την μοτοσικλέτα, ένα κινητό και 300 ευρώ σε μετρητά.

Μετέπειτα, στις 03:45 ενώ πολίτης επέβαινε σε ποδήλατο πριν από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, δύο πρόσωπα του επιτέθηκαν με τη χρήση πυροσβεστήρα και σωματικής βίας. Στη συνέχεια, του έκλεψαν τη τσάντα του όπου περιείχε προσωπικά του έγγραφα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού ενημερώθηκαν άμεσα. Κατά τις έρευνες από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα, σε περιοχή της Λεμεσού, δύο πρόσωπα που ομοίαζαν με την περιγραφή των δραστών, να επιβαίνουν μοτοσικλέτας, η οποία δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. Στη θέα των αστυνομικών οι δύο ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν οδηγώντας τη μοτοσικλέτα, ωστόσο αφού έχασαν τον έλεγχο της, έπεσαν στο οδόστρωμα. Οι δύο τους εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή πεζοί, ωστόσο οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον ένα από τους υπόπτους.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 19χρονο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, για την προέλευση του οποίου ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 19χρονου σε σχέση με τη διάπραξη των υπό διερεύνηση ληστειών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top