ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος στην Πέγεια: Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Φόνος στην Πέγεια: Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, ο 50χρονος που σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του,το βράδυ της Τετάρτης στην Πέγεια.

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας μεταφέρθηκε την Παρασκευή ο 50χρονος ύποπτος για τον φόνο 43χρονου στην Πέγεια, κατόπιν διατάγματος υποχρεωτικής νοσηλείας και εξέτασης από κυβερνητικό ψυχίατρο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 50χρονος τελεί υπό 8ήμερη κράτηση. Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου η Αστυνομία αναμένεται να λάβουν 35 καταθέσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος έχει ομολογήσει την διάπραξη του φόνου.

Για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μια λεκτική αντιπαράθεση διεπράχθη το φονικό στην Πέγεια με θύμα 43χρονο και φερόμενο δράστη 50χρονο σύζυγο της αδερφής του θύματος, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο 50χρονος φέρεται να διαφώνησε με απόφαση της συζύγου του με αποτέλεσμα να επέμβη το θύμα ο 43χρονος και αδερφός της συζύγου του φερόμενου δράστη.

Ο κ.Νικολάου ανέφερε πως ενώ όλοι τους διασκέδαζαν για πολύ ασήμαντη αφορμή προκλήθηκε μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ δράστη και θύματος και κατέληξαν να επιτεθεί ο ένας στον άλλον και να τους διακόψουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Στη συνέχεια, ως φαίνεται, ο  ύποπτος  εισήλθε στην κατοικία παρέλαβε κυνηγετικό  όπλο με το οποίο πυροβόλησε μια φορά το θύμα στην οσφυϊκή χώρα στην ράχη πλαγίως με αποτέλεσμα το τραύμα αυτό να είναι θανάσιμο.Ακολούθως αφού άφησε το όπλο στο έδαφος εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο ύποπτος αφού ζήτησε βοήθεια από φιλικό του πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εκεί εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Ο 50χρονος τέθηκε υπό επιτήρηση  στο Νοσοκομείο Πάφου και στις 3:05 τα ξημέρωματα της Πέμπτης αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα πιο πάνω αδικήματα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους  ο θάνατος του 43χρονου οφείλεται σε εσωτερική αιμοραγγία – σύνθλιψη ζωτικών οργάνων προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Βοσνία - Ερζεγοβίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα από τις πλημμύρες - 19 νεκροί, σπίτια βυθίστηκαν στο νερό - Βίντεο

• Κακοκαιρία Κασσάνδρα: Ξεκίνησε να «χτυπά» τη Δυτική Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα - Βίντεο

• Άγρια συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές: «Έπεσε» ξύλο μεταξύ κρατουμένων για... φαγητό - Δύο τραυματίες

• Κούβα: Μπλακ άουτ στο μισό νησί λόγω έλλειψης καυσίμων

• STEM: Μια σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση εφαρμόζεται στα σχολεία της Κύπρου - Επιθεωρητής εξηγεί στο «Τ» τι ακριβώς είναι

• Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ταξιδεύει και πάλι το ζευγάρι – Δείτε τον να κοιμάται στα πόδια της αγαπημένης του – Βίντεο



ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ: Η συνάντηση στη ΝΥ να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών

Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και μεταβαίνω στις 15 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη με την προσδοκία ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το πρώτο σημαντικό βήμα για ουσιαστική επανέναρξη των συνομιλιών, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στο Συνέδριο για το Κυπριακό με τίτλο «Κυπριακό: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ», το οποίο διοργανώνει το ΑΚΕΛ μεταξύ 4 και 5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top